EDDY RAAFF
Eddy Raaff formaat website      Volgens mijn Profile Dynamics profiel (zie ook onze producten) zijn geel en groen mijn dominante kleuren en ben ik te typeren als een sociale creatieveling. Volgens de vele klanten die ik sinds 2000 als freelance adviseur heb leren kennen, klopt dit.


Wat betekent dit in de praktijk? Dat ik altijd oplossingen kan bedenken, terwijl ik altijd oog zal hebben voor het menselijke. En dat ongeacht de branche waarvoor of de positie waaruit ik adviseer. Branches zoals de uitgeverij, onderwijs, petrochemie, cultuur, luchtvaart, farmacie; en posities als P&O adviseur, arbeidsvoorwaarden adviseur, projectleider, recruiter, manager.


Of het nu gaat om inkrimping, of het toepassen van de verlofregeling uit de cao of het re-integreren van langdurig zieken, het opstellen van functiebeschrijvingen, het om mensen (in) en organisaties. Daarom zijn kernthema’s die bij mij steeds terug keren samenwerken, excelleren, ontwikkeling, geborgenheid, respect en efficiency.


In de afgelopen 25 jaar heb ik inmiddels een groot netwerk kunnen opbouwen en een brede kennis van praktische en succesvolle P&O producten en toepasbare adviezen. De naam is Raaff, Eddy Raaff, dus zoals de vogel, maar dan met dubbel F.

 

Voor meer informatie, zie mijn profiel https:/nl.linkedin.com/in/eddyraaff


Klik op de naam voor meer informatie over mijn collega MARJOLEINE MEIJER