ANNEMARIE VAN HOLSTEIN
    

Waar ik als adviseur voor sta en elke dag mee bezig ben is open en eerlijke communicatie en doen wat je afspreekt. Met veel passie ben ik werkzaam in het boeiende en brede P&O vakgebied. Voor mij zit passie in het werken met en voor de mens in de organisatie. Het optimaliseren van werk van ondernemer en medewerker draagt bij aan de ontwikkeling van de organisatie. Commitment,  professionaliteit en bereiken van resultaat staan bij mij hoog in het vaandel.

De eerste 10 jaar werkte ik als HR Manager in dienstverband binnen kleding-, bank- en bouwsector. Vanaf 2007 heb ik als interim P&O-er en projectleider diverse opdrachten vervuld bij o.a. Kenteq, Van Gogh Museum en bij diverse onderdelen van Koninklijke BAM Groep. Opdrachten op het gebied van Performance Management,  het ontwikkelen van opleidingstrajecten en begeleiden van meerdere reorganisaties. Daarnaast ook als tijdelijke vervanger gewerkt wegens ziekte dan wel zwangerschapsverlof van de vaste P&O-er.

Sinds 1 januari 2014 ben ik HR Professional bij Women on Wings en houd me met name bezig met werving en selectie van experts en coördinatie van de inzet van experts. .

Mijn kerngebieden zijn: optimaliseren van HR processen, werving en selectie, opleiding en MD, begeleiden van een veranderingstraject, opstellen van functie- en competentieprofielen.    

Voor meer informatie verwijs ik u graag naar www.linkedin.com/annemarievanholstein
 

Wilt u specifiek met mij iets bespreken? Bel 06-46765402.

 

Klik op de namen voor meer informatie over mijn twee collega's MARJOLEINE MEIJER en EDDY RAAFF