SPECIALISTEN
         

 

SZ-Experts

 

De wereld van de sociale zekerheid is continu in beweging. Jaarlijks verandert de wet- en regelgeving waardoor er nieuwe kansen op besparingen zijn. Daarnaast heeft elke gemeente in Nederland zelf subsidiemogelijkheden. SZ-Experts kan voor u de vele subsidie- en kortingsmogelijkheden in kaart brengen en teven uw loonrisico’s voor de toekomst in kaart brengen.

Voor werkgevers met meer dan 75 werknemers in dienst kan SZ-Experts fikse besparingen op de loonkosten realiseren. Zij informeren u graag over hun no-cure-no-pay onderzoek met uniek adviesrapport.

Zie ook www.sz-experts.nl

   

 

Profile Dynamics

 

Een toegankelijke en relatief goedkope methodiek die duidelijk maakt waar de kracht van mensen ligt. Met welk type functie of omgeving ze een sterke of juist minder goede aansluiting hebben.
Door Profile Dynamics in te zetten komen de persoonlijke en teamdrijfveren boven water en bieden (zelf)inzicht. Dit helpt de klant (en ons, als adviseurs) in te spelen op de omgeving, met meer werkplezier en een beter resultaat. De drijfveren zijn de basis voor ontwikkeling, zowel van individuen als van teams en complete organisaties.

Zowel Eddy Raaff als Marjoleine Meijer zijn gecertificeerd consultants voor deze methodiek.

Zie ook www.profiledynamics.nl

   

 

Specialisten

 

Soms is een vakman nodig, zoals een bedrijfsarts, een jurist, een mediator, een expert op het gebied van sociale premies of een bewegingsanalist. Ook die heeft Ortelius P&O binnen haar netwerk.

Geen lange inkooptrajecten, maar meteen de specialist binnen handbereik om snel en kundig het werk of de medewerker weer op koers te krijgen.