RUGGESPRAAK VOOR DE KAPITEIN
     We sparren graag met je over zaken waar jij mee worstelt. Over de vraag hoe het beter kan. Vaak brengen onze vragen bij jou al nieuwe inzichten om van A naar B te komen. Het is niet altijd zo dat de inzet van meer mankracht zorgt voor sneller gaan. Of beter. Vaak liggen er legio andere mogelijkheden open. Ortelius P&O helpt met inventariseren, of, als de keuze al is gemaakt, met het uitvoeren van een specifiek project. Denk aan werving & selectie, het inventariseren van de opleidingsbehoefte, het verbeteren van de werkprocessen, de implementatie van een nieuwe wettelijke regeling, de keuze voor een payroll bureau, of gewoon, iets leuks en onverwachts doen met elkaar.

Tijdens een intake helpt Ortelius P&O de hulpvraag helder te krijgen. Een coachingstraject voor de kapitein kan een logische oplossing zijn. De kapitein kiest zelf of hij daarbij één van de middelen in wil zetten die Ortelius P&O aanbiedt, zoals het krachtige instrument Profile Dynamics, dat de drijfveren inzichtelijk maakt.

Een andere richting is dat Ortelius P&O een andere kapitein binnen de klantenvloot heeft, die als ervaringsdeskundige voor de kapitein in nood als sparringpartner en buddy kan optreden.

Of we gooien het over de boeg van een opleiding volgen.

Welke richting we ook kiezen; in samenspraak zorgen we er voor dat er rust op de brug is of komt en dat de organisatie op koers blijft.