FUN IN THE SUN
    

Tevreden medewerkers dragen meer bij aan de groei en ontwikkeling van uw organisatie. Maar hoe krijgt u, en vooral ook hoe houdt u hen tevreden? 

 

Hoe kunt u zich als werkgever onderscheiden? Welke primaire, secundaire en misschien zelfs tertiaire arbeidsvoorwaarden zijn voor potentiële medewerkers de reden om bij u te komen werken? Welke salarissen betalen concurrenten? Hoe past Het Nieuwe Werken hierin? Maar ook de bedrijfscultuur en stijl van leidinggeven bepalen of er ‘fun in the sun’ is. Ortelius P&O kan voor u laten analyseren hoe tevreden of zelfs bevlogen uw medewerkers zijn en u ideeën en suggesties aanreiken voor de verbetering die u uzelf, uw bedrijf en uw medewerkers toewenst.

 

Lang geleden was survivallen in de Ardennen hot. Tegenwoordig zijn er zoveel meer activiteiten om te werken aan de teamgeest. Ortelius P&O ontwikkelt een grote verzameling van activiteiten, van goedkoop tot duur, voor kleine en grote groepen. Op basis van uw wensen en eisen kunnen we een voorstel doen voor een actiegericht, maar leuk uitje. De programma’s zijn of worden afgestemd met de Belastingdienst, zodat ze, indien gewenst, buiten de vrije ruimte van de Werkkostenregeling vallen.