INFO
De kluskleren aan! (7 maart 2017)

 


Vrijdag 10 maart a.s. trekken we de kluskleren aan en gaan met honderdduizenden vrijwilligers in Nederland onder de vlag van NLdoet van het Oranjefonds eens met onze handen aan de slag. In tegenstelling tot het werk dat we vanuit Ortelius P&O normaal gesproken doen; denken, praten, adviseren, achter de computer, en nog eens denken.

 


We hebben dit jaar gekozen voor het feestelijk aankleden en inrichten van een overzichtstentoonstelling van De Werf in Amsterdam Noord. Deze kleine woonwijk voor mensen met een verstandelijke beperking bestaat 25 jaar. Reden voor een feestje voor de bewoners en bezoekers met muziek, dansen en een hapje.

 

In lijn met onze visie dat personeel- en organisatieadvies heel goed flexibel en tijdelijk ingezet kan worden binnen organisaties, kan De Werf onze kort maar krachtige inzet goed gebruiken om bewoners en bezoekers te laten genieten van een mooie tentoonstelling!

 

Zie ook https://www.cordaan.nl/locatie/de-werf en www.nldoet.nl

 

Succesvolle gedragsverandering? (21 november 2015)

 

Sinds augustus 2015 biedt Ortelius P&O een nieuw product aan: Profile Dynamics Challenger. Met inzicht in de drijfveren van het team en in nieuw, wenselijk gedrag van elk teamlid, kan het team op een laagdrempelige manier iedere dag met elkaar het gewenste gedrag binnen een aantal maanden aanleren.

 

Door de ondersteuning van een online platform is dit een relatief goedkope, maar o zo effectieve manier van trainen. Een goed voorbeeld van leren door te doen.

 

Het resultaat van een traject met Profile Dynamics Challenger is een zichtbare en blijvende verandering in gedrag en productieve manier van samenwerken.

 

Meer informatie ontvangen? Bel met Marjoleine Meijer op 06-51802017.